maanantai 4. toukokuuta 2015

viimeinen konferenssi

Heippa! Nyt tuli vihdoin räpsittyä hiukan enemmän kuvia mahtavassa ja silti jo niin haikessa Rotaryjen viimisessä konferenssissa Presidente Prudentessa. Näki pitkästä aikaa taas kaikki 60 vaihtaria yhdessä ja muutamille oli jo sanottava heipat, sillä koulut alkaa joissain maissa jo sen verran aikaisin, että vaihtareiden on lähdettävä jo tässä kuussa pois. Suurin osa meistä kuitenkin pääsee vielä rotexien järjestämälle vesipuistoreissulle kuun lopussa, joka on sit viiminen meille järjestettävä reissu täällä. 
Konferenssi oli kaikille tän piirin 250 rotarille ja meille 60 vaihtarille. Meille oltiin varattu koko viikonlopuks ihana leirikeskus, missä vaihtareille oli järjestetty eri aktiviteettteja ja sit joitain tilaisuuksia rotareiden kanssa, missä me edustettiin maitamme ja pidettiin pieniä puheita kuluneesta vuodesta(Just mää vasta tänne olin lähdössä ja nyt jo kertoilen kaikille miten vuosi on mennyt...), lisäks myöhemmin vielä tehtiin pöytiä, joissa oli juttuja eri kulttuureista, joihin rotarit pääsi tutustuun. Nyt kuvia!


Nyt oon ollut virallisesti vaihdossa! hahah
 15 kerrossänkyä ja 30 tyttöä samassa huoneessa tietää paljon kälätystä ja vähän nukkumista, joten nyt on mentävä nukkuumaan ja otettava unirytmi kiinni, jotta herää aamulla kouluun.


-Magda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti