perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappu Brasiliassa

Oi! Taas vierähti kolme viikkoa aikasemmasta tekstistä ja mitäs tähän nyt sit oikein on sisältynyt... No rodeo oli ainakin aivan törkeen hyvä! Palmitalissa 30km päässä oli neljänä päivänä ohjelmaa ja jokainen ilta alko aina rodeolla ja loppui oikeestaan yö myöhään eri brassi artisteihin. Näin oikeestaan ensimmäistä kertaa elämässäni kunnolla rodeoo ja jos oikein muistan, niin rodeoo on mahdollista nähdä vaan Usassa, Kanadassa ja täällä Brasiliassa (etenkin sisämaassa) . Kaikki katsomot oli ihan tupaten täynnä ja koko joukko oli ihan innoissaan, mikä oli mulle vähän haastavaa kun pelkäsin niiden ihmisten puolesta, jotka notku niiden härkien selissä, kun niillä ei oikeesti ollut mitään suojavarusteita ja joka kerta ne lensi just melkein sen hyppivän härän sorkkien alle. Ja yleisö vaan villiinty lisää tästä.
Sain Marianalta bootsit rodeoon, koska jos sulla ei oo bootseja rodeossa kaikki pitää sua tosi outona. Lisäks tosi monella on vielä cowboy hattu, iso vyö ja tietysti joku ruutu- tai farkkupaita.

Ihanan tädin lähettämän paketin myötä oon taas saanu selitellä mitä noi mustat saippualta maistuvat grillihiilet noissa pienissä askeissa on. Suklaa meni hyvin ja yks ilta olin jo nukkunut tunnin ja mun hostäiti juoksee mun huoneeseen ja paukahtaa oven auki ja sanoo ''Magda sää varmaan jo nukut, mutta tää suklaa on ihan tajuttoman hyvää mitä oli jääkaapissa'' ja aamulla suklaata ei enää ollut.

Viime viikolla mun hostperhe lähti taas viideks päiväks Sao Pauloon ja halusin jäädä tänne Assikseen, sillä mun sisarukset on lähdössä Chicagoon heinäkuussa ja ne käytti kaks päivää pelkästään jossain konsulaatissa viisumien kimpussa ja viikonlopun mun hostisä oli jossain lääkäreiden koulutuksessa niin en olis tehnyt siellä mitään. Muutin siis ke-su mun edelliseen perheeseeni ja oli tosi ihanaa taas nähdä kaikkia perhetuttuja ja lauantaina olikin paljon porukkaa koolla ja kokkailtiin pastaa ihan alusta alkaen ja hyvää oli vaikkei kukaan ollut aiemmin tehnyt. Lisäks mulla oli peli sunnuntainaina ja voitettiin 3-2! wuhuu!
 Ehdottomasti parhaat kannustusjoukot!<3Nyt vielä viimeiset tavarat kasaan ja aikaisin nukkuun ja aamulla lähtö klo 5.30 kohti VIIMEISTÄ orientoitumis -viikonloppua kaikkien 60 vaihtarin kanssa.

<3 Magda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti