keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Ihan huippua!!!

Toissaviikolla oli kylla yks elaman parhaista viikoista! Tiistai-keskiviikko valisena yona lahdettiin koulusta kohti kaunista Curitibaa. Kaikkiaan meidan koulusta lahti kaks bussillista oppilaita ja oli kylla melko raskaat 18h matkustamista, kun brasilialaiset ei oo mitaan maailman hiljaisempaa kansaa. Oli kylla silti hirmu hauskaa, kun koko bussi raikas erilaisia brassilauluja ja kaikki vaan laulo ja tanssi mukana.
Curitibassa me kierreltiin oppaiden kanssa erilaisissa nahtavyyksissa, joihin kuulu mm. Oscar Niemeyerin museo, Botanical Garden, Curitiban yliopisto ja lopuks mentiin viela ostoksille, missa nain sattumalta Curitibassa asuvia rotary-vaihtareita Ranskasta, Saksasta ja Usasta. 
Jain kylla vahan kaipaan Curitiban vihreytta ja raikasta ilmaa, koska mun kaupunki on sen verran pohjosempana ja sisamaassa, etta taalla on paljon lampimempi ja sateisia paivia on ollut vaan ihan muutama. Ei silla! Rakastan tata lampoa!












Torstai menikin pelkastaan nukkuessa ja uusien tavaroiden pakkaamisessa, silla perjantaina suunnattiin aikaisin aamusta Pirapozinhoon Rotary-viikonloppuun, missa oli kaikkiaan melkein 60 vaihtaria jopa 16 eri maasta. Mun piirissa on tosi paljon kanadalaisia, meksikolaisia ja saksalaisia ja oikeestaan mina ja espanjalainen poika ollaan ainoita vaihtareita, joilla ei oo toista samasta maasta tulevaa vaihtaria samassa piirissa. 
Meilla oli ensimmaisena iltana tervetuliais tapahtuma. Jokaisen maan vaihtarit tuli vuoronperaan saliin, joka oli taynna rotareita ja muita sen alueen ihmisia, samalla kantaen oman maansa lippua. Sen jalkeen me esittaydyttiin piirin presidentille ja rotexeille (aikaisemmille vaihareille). Oli kylla aika hienoo!!
Kaikkiaan koko viikonlopun aikana meille vaihtareille pidettiin suunnilleen kuus pidempaa esitelmaa, liittyen meidan vuoteen taalla. Kaikki tuntu kuitenkin olevan melko samojen asioiden toistoa ja kaikki vaihtarit odotti vaan kokoajan tietoa tulevista Rotary -matkoista. Nailla nakymin mua odottaa marraskuun lopussa Amazon ja northeast!!!

Tohon viikonloppuun sisalty myos paljon vapaa-aikaa, joka kaytettiin suurin piirtein kaikki uima-altaalla vaihatreiden kanssa. Vaihtarit on kylla parhaimpia ihmisia maailmassa!! Ton viikonlopun jalkeen kaikki tan piirin vaihtarit takuulla tietaa kaikki tarkeimmat kirosanat monilla, monilla eri kielilla.

Tan kaiken kirjoittaminen tunttuu vahan holmolta, niinpa naa kuvat voi antaa vahan parempaa osviittaa mun loisto viikonlopusta.





Jokavuotisena perinteena kaikki vaihtarit laitettiin kasvattaan oma puu tonne hotellin pihalle.

FESTA JUNINA!!











 Tahan asti oon kylla aina tiennyt miten pain sen Suomen lipun kuuluu olla, mutta naiden kuvien jalkeen alkaa nolostuttaan.. Noista poskissa olevista lipuista voin kylla syyttaa saksalaista huonekaveriani ja peilia... XD



Beijos!
Magda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti